Yazı | Rate Medya
top of page

Canva Gizli Bileşen Kodları

Gün geçtikçe neredeyse hepimizin tasarım ihtiyacı artıyor, sosyal medya hesaplarımıza güzel tasarımlar koymak, yeni mağazamız için güzel afişler tasarlatmak, firmanız için yeni bir logo yaptırmak, yeni bir kartvizite sahip olmak, hepimizin isteyebileceği şeyler. NFT gibi tasarımları değerli hale getiren etkenler de tasarıma olan ilgiyi arttırdı. Tüm bu etkenler tasarımları pahalı hale getirmeye başladı buna karşın Canva, Picmonkey gibi ücretsiz online editörler kullanıma sunulmaya başlandı, bu editörler ne kadar yetersiz olsa da göze hoş sosyal medya tasarımları, davetiyeler hazırlamak için oldukça yeterli.


Bugün kullanımında üzerinde duracağımız Canva'yı yakından tanıyalım.


Nedir bu Canva?


Canva bir çok tasarım imkanını ücretsiz ve basitçe kullanmamızı sağlayan online bir grafik editörüdür. Dilerseniz ücretli paketini aylık olarak satın alarak bir çok yükseltilmiş özelliğe sahip olabiliyorsunuz, ücretsiz bir şekilde çeşitlik tasarımlar kullanmak isteyenler arkadaşlarım aşağıda yer vermiş olduğumuz kodları kullanabilir.


Bileşen Kodları Nasıl Kullanılır?

Kodlar "bileşenler" kısmındaki "arama kutusuna" yazarak kolayca ulaşabilir



brand:BADeGZOX6Sc


brand:BAAMOuJH0Ec



brand:BAAAAP7rQ8M



set:nAEWXVqyC5s



celestial



Rustic Organic Bookstore




Canva ücretsiz bir şekilde yararlanabileceğiniz en kullanışlı online araçlardan biridir, umarım Canva'yı daha verimli hale getiren bu kodları kullanışlı bulmuşsunuzdur.


Sitemiz üzerinden kendiniz için yeni bir tasarım siparişi verebilirsiniz, hizmetlerimizi görmek için buraya tıklayabilirsiniz.


Tasarımlara dair yeni şeyler öğrenmek için diğer yazılarımıza göz atabilirsiniz.

0 comments
bottom of page