Yazı | Rate Medya
top of page

Yapay Zeka ile Seslendirme Nasıl Yapılır?

TikTok, Instagram ve Youtube gibi platformlarda izleyici rekorları kıran yeni bir teknoloji yayına açıldı ve hem kullanıcıların hem de dinleyicilerin oldukça dikkatini çekti. Herhangi bir ufak ses kaydını kullanarak yapay zekaya entegre edilerek çalışan bu yapay zeka sizin için herhangi bir metni, videoyu veya müziği istediğiniz kişinin ses tonunu kullanarak yeniden seslendiriyor. Bu mükemmel yapay zeka ücretsiz bir şekilde kullanılabiliyor. Adım adım siz de kendi seslendirmenizi nasıl yapabilirsiniz inceleyelim.


Yapay Zeka Seslendirme Web sitesi


Bu hizmeti sağlayan bir çok farklı kaynak bulunuyor ücretsiz ve en yayın olanı Covers.ai web sitesini ziyaret ederek istediğimiz herhangi bir müziği, videoyu veya ses dosyasını buraya aktarıyoruz.

yapay zeka seslendirmesi


Yapay Zeka Sesi Kullanma


İstediğiniz ses dosyasını içeriye yükledikten sonra seçmeniz için size bir çok devlet başkanı, tanınmış kişi veya kurgusal karakterin hazır yapay zeka seslendirme formatlarını ücretsiz bir şekilde seçmenize izin veriyor.


yapay zeka müzik yapma sitesi

İstediğiniz Bir Karakterin Sesini Yapay Zeka ile Nasıl Seslendirirsiniz?


Eğer istediğiniz herhangi bir karakterin sesini kullanmak istiyorsanız 50$ ile buna sahip olabiliyorsunuz ömür boyu erişim imkanını kullanarak herhangi bir karakterin ses kaydı çıktısını alabiliyorsunuz. Bu teknoloji geyik dışında kurumsal projelerde de ses kaybı veya sorunu yaşandığı durumda oldukça fayda sağlayabilecek nitelikte.


yapay zeka karakter seslendirme

Yapay Zeka ile Seslendirilen Bazı Müzikler


Bu yapay zeka ile oluşturulan sesler üzerinde bazı değişiklikler yapılarak popüler müzikler tekrardan oluşturuluyor bazılarının orijinal kayıtları kadar kaliteli ve başarılı olduğu söylenebilir işte bu "Cover" örneklerinden bazıları.


1- Huysuz ve Keloğlan Yapay Zeka Versiyonu



2- Gumball Sana Çıkıyor Bu Yollar Versiyonu



Yapay zeka güncellemelerinin sıklığı artırıyor ve bizi farklı şekilde şaşırtmaya devam ediyor ilerleyen zamanlarda bu teknolojiyi hayatımıza farklı şekillerde daha entegre bir şekilde kullanacağımız ön görülüyor.

0 comments
bottom of page